VÅRA DRINKTIPS

Drinktips & Drinkrecept

Nu är det dags att blanda goda drinkar!drinktips, drinkrecept: här hittar du recepten för goda drinkar.

BarKings goda drinkmixar är enkla att blanda. Blanda cocktails, longdrink, shots, frozen margarita, alla typer av drinkar kan blandas med våra drinkmixar. Det skall vara enkelt att blanda en god drink, helt enkelt. Med BarKings drinkmixar kan såklart även festliga alkoholfria drinkar blandas.

På den här sidan bjuder vi på goda drinktips och drinkrecept på allt från goda margaritas, kaffedrinkar, milkshakes, temadrinkar till cocktails och longdrinks. Produkterna finns att beställa hem i vår webbshop. Skål!

Chili Choklad Drink

Chili Choklad Drink

Chili Chokladdrink, en lite mer spicy och lyxig chokladdrink som är perfekt till kvällsmyset! Chili Choklad är god att dricka både varmt som kallt. Chil...

Läs mer »
Chai Latte

Chai Latte

En riktigt god Chai Latte gör du enkelt med BarKing Chai Te! 3cl Chai Te Blandas med 2dl varm skummad standardmjölk Du kan beställa Chai Te som 5...

Läs mer »
Fredagsgott

Fredagsgott

Fredagsgott, drinktips: 3cl Hasselnötsyrup 4cl Baileys Kaffe (ca10cl) Toppa med vispgrädde och nonstopp.

Läs mer »
Ice Blue Gin & Tonic

Ice Blue Gin & Tonic

Drinktips: Ice Blue Gin & Tonic Gör en Isblå variant på din Gin Tonic genom 0,5 cl BarKing Blå Curacao. Valfri Gin Valfri Tonic Drinkmix: Blå Cur...

Läs mer »

Drinktips

Hemmabartender? Eller är du kung i baren på festen? Tipsa om dina bästa drinkrecept som du blandar med BarKings produkter.

Fyll i och skicka ditt drinkrecept för chansen att just ditt drinktips publiceras här på hemsidan och får avnjutas av tusentals andra drinkentusiaster!

Drinktips

Hemmabartender? Tipsa om dina bästa drinkrecept som du blandar med BarKings produkter.

Fyll i drinkreceptet under "meddelande" och skicka in så tar vi varmt emot ditt drinkrecept. Vem vet kanske det till och med publiceras på hemsidan!

Kontaktformulär

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?